Category : Howto & Style

Adresa site-ul : http://bit.ly/2G5oPsg https://www.youtube.com/user/XothronGamer acesta este noul meu canal de youtube pe asta nu mai sunt activ cum sa fac sa apese lumea pe link-ul meu?? sincer nu stiu.. dar eu pot sa iti dau niste sfaturi daca vr sa le accepti e bine daca nu e tot bine.. in primul rand incearca sa faci ..

Read more

http://30dezile.blogspot.com Cum sa citesti carti Kindle online. Un tutorial pas cu pas, de la crearea unui user nou pe amazon, pana la citirea unei carti gratis kindle pe internet, chiar daca nu ai un cititor Kindle. Linkuri folosite in video: http://www.amazon.com http://read.amazon.com Daca v-a placut, lasati un comentariu, si vizitati-ma pe blogul meu: http://30dezile.blogspot.com Please ..

Read more

De multe ori avem nevoie de un site de prezentare pentru serviciile pe care le oferim. Asa ca daca te intereseaza cum sa faci un site simplu in 3 pasi, acest video este pentru tine. Aboneaza-te: http://www.youtube.com/channel/UCpXQ05JUR6pGwc2AmhhF1Eg?sub_confirmation=1 Sari la: 0:36 Prezentare WordPress 1:20 Achizitionare domeniu 4:30 Cum instalez WordPress 7:10 Scurta descriere WordPress 8:05 Instalare ..

Read more